Forgalom

2024.07.01. 11:40

Javítják a szalagkorlátot, torlódás van az M3-ason

Heol.hu

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé, Bag térségében a szalagkorlátot javítják. A 42-es km-nél sávzárás és ebből fakadóan torlódás követel figyelmet, írta az Útinform hétfőn délben. 

Kicsit távolabb, a 130-as, majd a 164-es km-nél is műszaki hibás jármű vesztegel az átterelt szakaszon. Mindkét helyszínnél forgalomkorlátozásra készüljenek mindkét irányban! - közölték.

Korábban azt közölték: az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Gödöllő és Bag között burkolatfelújítást végeznek. A 31-es és a 37-es km között a külső és a leállósávot lezárták. A forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a külső és a leállósáv járható. A munka kapcsán, Vásárosnamény irányába a 32-es km-nél a Babati pihenőt és a 36-os km-nél lévő Kisbagi pihenőt is lezárták. 
- Mezőkövesd térségében, a 134-es és a 143-as km között van zárva a Vásárosnamény felé vezető oldal. A forgalom a főváros felé két sávon, Vásárosnamény felé pedig egy sávon halad. Szintén Vásárosnamény felé, a 139-es km-nél lévő Mezőnagymihály csomópont sem használható. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában