Elvakító szerelem

2024.07.13. 08:55

Katonaorvosnak adta ki magát, több mint egy millió forintot csalt ki a gyöngyösi nőtől

Ahogyan a mondás tartja, szerelemben és háborúban mindent szabad. A katonaorvos és a gyöngyösi nő esete jól mutatja, hogy az internetes csalók ezt teljesen komolyan is gondolják.

Hornyák Réka

Egy újabb csalóka romantikus történetet osztott meg Facebook oldalán a Heves vármegyei rendőrség. Mint írják, egy 45 éves gyöngyösi nő tett feljelentést a rendőrségen, aki elmondta, hogy június végén társkereső oldalon megismerkedett egy férfival. Az internetes csaló katonaorvosnak adta ki magát. Nem sokkal később pedig furcsa dolgok derültek ki. 

Az állítólagos katonaorvosnak segítségre volt szüksége

A csaló rövid beszélgetést követően előadta, hogy külföldön ragadt és pénzre van szüksége, hogy hazajuthasson a beteg kislányához. További beszélgetésük során már házassággal is kecsegtette a nőt. A segítőkész, átvert nő, a kapcsolatuk során részletekben, több mint egy millió forintot utalt át virtuális szerelmének. A csaló férfi azonban a nagyobb összeg megkapása után kilépett a kapcsolatból. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában