Büszkeségek

2024.07.26. 09:55

Kinevezett főorvosaira büszke a hatvani kórház

Eddig két orvosuk előmeneteléről írtak.

Heol.hu

Büszkeségeink címmel rovatot indított a Hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet a közösségi oldalán. Eddig két részt adtak le, ahol kinevezett orvosaikról írnak néhány sort.

Az első dr. Olajosné Dr. Gergely Ágnes, szemész szakorvos.
– Dr. Olajosné Dr. Gergely Ágnes több mint 20 éve dolgozik intézményünkben, és szakértelme, elkötelezettsége és embersége példaértékű. Az évek során számtalan pácienst segített, és számos szakmai konferencián képviselte intézményünket. Főorvosi kinevezése méltó elismerése eddigi munkájának – írják róla.

A második főorvos dr. El Nader Ibrahim.
– Dr. El Nader Ibrahim hosszú évek óta elhivatott és kiváló tagja csapatunknak. Szakmai tudása és elkötelezettsége inspiráló, és főorvosi kinevezése méltó elismerése eddigi kiemelkedő munkájának. Dr. El-Nader Ibrahim 2021. októbere óta dolgozik kórházunk traumatológiai osztályán. A salgótarjáni megyei kórház és a miskolci megyei kórház traumatológiai osztályain szerezte meg a baleseti sebészethez szükséges alapképzéseket. Kórházunkban eddig eltöltött ideje alatt a traumatológiai szakvizsgája mellett kézsebészeti szakvizsgát szerzett. A palesztin orvosok Nemzetközi Szervezetének magyarországi elnöki tisztségét tölti be. Fentiek alapján főorvossá való előléptetését kívánatosnak és méltányosnak tartjuk – közlik róla.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában