Tudásukat bővítik

2024.07.20. 13:19

Szakmai gyakorlatukat Németországban töltik az egri középiskolások

Az 5 csillagos wellness szálloda a Keleti-tenger partján fekszik, ahol a vendégeket igazi luxuskörnyezet várja. A szakmai gyakorlaton nemzetközi környezetben gyarapíthatják a tanórákon megszerzett ismereteiket a diákok.

Hornyák Réka

Diákjaink szakmai gyakorlata az észak-német Hanza városban, Rostockban tanulnak - tette közzé Facebook oldalán az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Technikum, Gimnázium és Kollégium

A szakmai gyakorlat során szobát készítenek elő és étteremben szolgálnak fel a diákok.
A szakmai gyakorlat során szobát készítenek elő és étteremben szolgálnak fel a diákok.
Forrás: Andrássy György Katolikus Közgazdasági Technikum, Gimnázium és Kollégium/Facebook

Mint írják, júliusban 6 Andrássy középiskolás diák tölti szakmai gyakorlatát egy akkreditációs pályázat keretében Rostock-Warnemünde-ben a Yachthafenresidenz Hohe Düne Hotelben. Két csoportban, felváltva vesznek részt a szobák előkészítésében illetve felszolgálnak az étteremben. Az első héten megismerkedtek a mentorokkal, a munkatársakkal és a szálloda szolgáltatásaival. Természetesen az egykori Hanza város, Rostock nevezetességeit is megtekintették már. Elmondták, hogy az első benyomásaik alapján hasznos tapasztalatokkal és szép élményekkel teli hetek várnak rájuk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában