Fürdőrekord

2024.07.15. 12:21

Több ezren ünnepeltek a hatvani strand 50. születésnapján

Hétvégén ünnepelték a hatvani strand 50. évfordulóját. Több ezren látogattak el a fürdőhelyre.

Heol.hu

– Szeretnénk először is hatalmas köszönetet mondani nektek ezért a fergeteges hétvégéért, amit együtt töltöttünk a Hatvani Strand 50. születésnapján – tették közzé vasárnap a strandfürdő Facebook oldalán. Hétvégén ugyanis a működésének 50. évfordulóját ünnepelték, s a poszt szerint rekord is született: két nap alatt összesen 4200 fürdőző választotta a Hatvani Strandfürdőt.

Több ezren ünnepeltek a hatvani strand 50. születésnapján
Több ezren ünnepeltek a hatvani strand 50. születésnapján
Forrás: Hatvani Strandfürdő/Facebook

– Legyünk büszkék arra, hogy Hatvannak immár 50 éve van szezonális strandja. Rengeteg akadályt kellett leküzdenünk az évek során, hogy tovább működhessünk, de a kollégáink fáradhatatlan munkájának köszönhetően ez mindig sikerült az elmúlt fél évszázadban. Egy kis nosztalgia: a Hatvani Strand 1974-ben nyitotta meg kapuit. Akkoriban még nem voltak árnyékot adó fák, egy üres pusztán élvezhettük a fürdőzés örömét és akkoriban a maga egyszerűségében is óriási szenzáció volt. Az elmúlt években óriási fejlődésen mentünk keresztül, rengeteg újdonsággal bővült a strand – írta a strand csapata.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában