Ifjúsági találkozó

2024.07.23. 12:05

Több mint 1000 résztvevője volt a szalóki lelkigyakorlatnak +fotók, videó

Idén is sokan látogattak el az Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlatra. Fotókon és videón is megnézhetik, hogyan telt a hétvégi esemény. Már kiderült, mikor lesz jövőre.

Heol.hu

„Hálatelt szívvel gondolunk az elmúlt napokra, amit veletek - az Úr Jézussal és a Szűzanyával és idén szent Józseffel tölthettünk el!  A hála szavai ezek. Hálásak vagyunk az Úrnak, hogy megadta nekünk, hogy újra együtt lehettünk 2024-ben is” – írták Facebookon az Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlat szervezői.

„Hálásak vagyunk önkénteseinknek, akik hosszú hónapok óta készültek a találkozóra és segédkeztek annak sikeres lebonyolításában. Köszönet előadóinknak - zenészeinknek - szerzetesnővéreknek - kispapoknak - papoknak - hang és fénytechnikusunknak - műsorvezetőnknek - kiscsoportvezetőknek és mindenkinek aki segített és kimaradt a felsorolásból! És végül hálásak vagyunk annak a több mint 1000 résztvevőnek, akik a 4 nap során megfordultak SZALÓK országban!” – emelték ki. Hozzátették, jövőre július 10. és 13. között tartják az eseményt.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában