H0e barátok találkozója

2024.07.22. 14:07

Vasúti modelleket csodálhatunk meg a terepasztalon a Felső-Mátrában

Augusztus első hétvégéjén ismét összegyűlnek Mátraszentimrén a vasútmodellezés szerelmesei.

Szabó István

A vasútmodellezés szerelmeseire igazi csemege vár augusztus első hétvégéjén Mátraszentimrén, adta hírül a település a közösségi oldalán.  – Ha elfáradtál a kirándulásban, augusztus 3-án vagy 4-én nézz be az iskolába Mátraszentimrén! A H0e barátok immár második alakalommal jönnek össze nyáron, hogy terepasztalaikat egy nagyobb rendszerbe szervezve modellezzenek. A mintegy 20 méter hosszú H0e modulterepasztalt az iskola tornatermében találod majd. Gyere el, kérdezz bátran, tudj meg többet a vasútmodellezésről! – olvasható Mátraszentimre Felső-Mátra nevű Facebook-oldalán.

A H0e barátok tavalyi találkozója Mátraszentimrén
A H0e barátok tavalyi találkozója Mátraszentimrén
Fotó: Kaulics Kornél/H0e modellvasút,Facebook

A tájékoztatás kitér arra is, hogy mindkét napon 10 és 16 óra között várják az érdeklődőket. Az 1000 forintos gyermekbelépőkből (3-tól 12 éves korig), illetve az 1500 forintos felnőttjegyekből összegyűlt összeget a Felső-mátrai Zakupszky László Általános Iskola alapítványának támogatására fordítják.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában