Jól élnek a lehetőségekkel

2024.08.30. 07:50

Domoszló kiszámíthatóan fejlődik, jelentette ki Csuhány Bence

A Fidesz-KDNP Heves vármegyei listavezetője Domoszlón tett látogatást. Megbeszélést folytatott Paulenka Richárd polgármesterrel.

Szabó István

Csuhány Bence (balról) és Paulenka Richárd Domoszlón találkoztak

Forrás: Csuhány Bence - Heves vármegye/Facebook

Domoszló ütemesen, kiszámíthatóan fejlődik, folyamatosak az itt élők érdekében megvalósuló beruházások, öszegezte kedden a közösségi oldalán Csuhány Bence, a Fidesz-KDNP Heves vármegyei listavezetője a községben tett látogatásának, és Paulenka Richárd polgármesterrel folytatott megbeszélésének tapasztalatait. 

– Az elmúlt időszakban megújult az iskola, a hivatal és az egészségház. Utak váltak korszerűbbé, megépült a bölcsőde, valamint az alapszolgáltatási központ, ahol az idősek nappali ellátása, a családsegítés, a házigondozás és a főzőkonyha működik. Új sportpark ösztönöz az egészséges életmódra. A települést rendre közösségi munkával szépítik. Az energiahatékonyságot eredményező beruházásokért a település önkormányzatát idén Heves Vármegyei Klímabarát díjjal tüntették ki. Domoszló jól él a területfejlesztési és a kormányzati pályázati források által biztosított lehetőségekkel! Azért dolgozunk, hogy a vidék tovább erősödjön! Hajrá, Heves vármegye! Hajrá, Domoszló! – fogalmazott Csuhány Bence a Facebook-oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában