Zene

2024.08.16. 10:12

Eger egyik ígéretes zenei formációja is fellép a VINO Kóstoló Ünnepén

Egerben a Vino-Kóstoló Ünnepén egy ígéretes egri zenei formáció is részt vesz a hangulatfokozásban. A MoodGarden már sok helyen bizonyított. Most újra találkozhatunk velük.

Barta Katalin

Egerben újra a boroké és a zenéé a főszerep a Vino – Kóstoló Ünnepén, melyen nemcsak hazai előadókkal találkozhatunk, de olyan energikus egri zenekarokat is megismerhetünk, mint a MoodGarden, akikkel az egri Utcazenészek Versenye közönségének már találkozhatott.

A MoodGarden zenekar
A MoodGarden zenekar
Forrás:  Beküldött fotó

A zenekart Rente Ádám (szólógitáros) és Bukucs József (basszusgitáros) alapította, melybe 2022-ben érkezett Nagy Krisztina (énekes). Ekkor született meg a MoodGarden név. A végleges felállást Dr. Geml József (dobos) csatlakozása tette teljessé.

- Egy szenvedéllyel teli egri csapat vagyunk, akiknek zenei stílusát, nevük is hűen tükrözi: zenéink mind-mind más hangulatokat idéznek, érzelmeket váltanak ki. – mesélte Ádám, a banda egyik alapítója.

Az egri együttes első kislemeze “Vezess haza” címmel 2023. decemberében debütált négy számmal, második EP- jük „Mi köt ide?” címmel pedig 2024. májusában jelent meg a zenemegosztó platformokon. A banda jelenleg a harmadik kislemezén dolgozik. 

- A zenéinkkel üzenetet hordozunk, érzéseket közvetítünk, ez által pedig emberekhez kapcsolódunk. – nyilatkozott a zenekar énekese. Hozzátette, idén szeretnék zenéiket minél több emberhez elvinni, velük együtt megélni a zenélés örömét és megismertetni a MoodGarden nevet.

Az együttessel a Vino Kóstoló Ünnepén augusztus 19-én 19.30-kor találkozhat majd az egri közönség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában