Hétvége

2024.08.08. 18:34

Hazatér a Road, nagykoncert lesz a Szépasszonyvölgyben +videó

Az idén 20 éves ROAD zenekar egy felejthetetlen, giga bulival érkezik a fővárosunkba, Egerbe, a Szépasszony-völgy Szabadtéri Színpadára.

Heol.hu

A hazai rockélet egyik kiemelkedő formációja, a Road augusztus 9-én, pénteken ismét hazai pályán, a Szépasszony-völgy Szabadtéri Színpadán várja rajongóit, hívta fel a figyelmet a szervező Agria Film Kft.

Az ROAD zenekar 20 éves jubileumát egy különleges turnéval ünnepli, garantálják, hogy ez az este emlékezetes lesz minden rajongó számára. A Road a Heves vármegyei Domoszló községből indult és megjárta a legnagyobb fesztiválok színpadjait. Tagjai: Molnár Máté basszusgitáros-énekes, Golyán B. Zsolt „Goya” gitáros, Kádár Imre gitáros és dobosuk Tóth Tamás. A csapat stílusát „Rock n’ Road”-ként emlegetik. A srácok minden eddiginél extrább, giga koncerttel készülnek a Völgyben.

ROAD zenekar - balról jobbra a zenekar tagjai: Tóth Tamás, Golyán B. Zsolt "Goya", Kádár Imre és Molnár Máté
ROAD zenekar - balról jobbra a zenekar tagjai: Tóth Tamás, Golyán B. Zsolt "Goya", Kádár Imre és Molnár Máté 
Fotó:  Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

Bemelegítésként az AllSuckAll zenekar lép színpadra. Az egri fiúk szintén óriási bulival készülnek: akusztik metál koncertet ígérnek, egy teljesen más felállásban a megszokottnál. A Szépasszonyvölgy Szabadtéri Színpadon idén három nagy magyar rock zenekar is jubileumát ünnepli: júliusban elképesztő koncerttel lepte meg a közönséget a Tankcsapda 35. szülinapjuk alkalmából. Pénteken érkezik a 20 éves Road, majd és szeptember 28-án az EDDA fennállásuk 50. évfordulója alkalmából látogat Egerbe.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában