Ünnepség

2024.08.15. 12:21

Ilyen lesz Eger Civil Ünnepe idén

Még nyitott az online jelentkezés azon egri szervezetek részére is, akik szeretnék magukat és munkájukat bemutatni az egri lakosok és a városba látogatók számára.

Hornyák Réka

Ismét megtartották az Egri Civil Kerekasztal ülését, ahol ez alkalommal a XXIX. Eger Civil Ünnepe volt a fő téma. A civil kerekasztalt alkotó 11 szekció nagy erőkkel készül az idei civil ünnepre, hogy bemutathassák az eddigi éves munkájukat. A szervezés már az utolsó fázisban van, több szeptemberi program is a minden évben megszervezett civil ünnephez kötődik majd. Tóth Péterné, soros elnök elmondta, hogy a XXIX. Eger Civil Ünnepe hivatalos napja szeptember 21., szombat lesz. 

Ismét megtartották az Egri Civil Kerekasztal ülését (Archív fotó)
Ismét megtartották az Egri Civil Kerekasztal ülését (Archív fotó)
Forrás:   Huszár Márk /  Heves Megyei Hírlap

 

Az ünnepen, az előző évekhez képest színpadi produkciókkal, sátras szolgáltatásokkal és egészségügyi szűrésekkel is készülnek, de a fellépők kiléte egyelőre nem publikus. Felhívta azonban a figyelmet arra, hogy még most is lehet várják azon egri szervezetek jelentkezését, akik a XXIX. Eger Civil Ünnepe keretében szeretnének bemutatkozni a város lakosságának és a városba látogató vendégeknek. Az online jelentkezés még nyitott, jelentkezni pedig a [email protected] e-mail lehet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában