Korszerűsítés

2024.08.30. 07:12

Megújul az egri Tourinform iroda

Az egri Tourinform iroda az országban az elsők között jött létre.

Molnár Helga

Megújul az egri Tourinform iroda

Forrás: GoogleMaps

Pozitív elbírálásban részesült az egri Tourinform irodát üzemeltető Eger Városi Turisztikai Kft. Kisfaludy pályázata, amelynek eredményeképp a 2025-ös turisztikai főszezonra megújul és korszerűbbé válik Eger turisztikai információs központja – tudatta Bodó Anita, turisztikai referens.

A Magyar Turisztikai Ügynökség évek óta nagy hangsúlyt fektet a Tourinform irodahálózat fejlesztésére. Az egri Tourinform iroda az országban az elsők között jött létre, és vendégforgalmát tekintve a leglátogatottabb, működési minőségét tekintve pedig a legkiválóbb egységek közé tartozik, ezért az üzemeltető Eger Városi Turisztikai Kft. fontosnak tartja az egység folyamatos fejlesztését.

Az egri Tourinform iroda a pályázatnak köszönhetően 34 millió forintot meghaladó, vissza nem térítendő támogatásból akadálymentessé válik, infrastrukturálisan megújul, emellett bővül a szolgáltatások köre és a belső terek is megkapják az információs hálózat egységes arculatát. A munka befejeztével Eger Tourinform irodája egy, a város nívójához még jobban illeszkedő, a jelenleginél is magasabb vendégélményt biztosító, a modern kor elvárásainak minden tekintetben megfelelő turisztikai információs központtá válik.

A felújítási munkálatok 2024 végén kezdődnek, hogy az Egerbe érkező vendégek a 2025-ös nyári főszezonban már zavartalanul vehessék igénybe a Tourinform szolgáltatásait.
– A Tourinform iroda amellett, hogy információval látja el a városunkba érkező vendégeket és a helyi lakosokat, kiemelt szerepet játszik a helyi turizmus koordinálásában, fejlesztésében. Reméljük, hogy a jövőben látogatóink még minőségibb vendégélménnyel fognak gazdagodni, ha betérnek a felújított, modern, akadálymentesített irodánkba – nyilatkozta Törőcsik Gábor, az Eger Városi Turisztikai Kft. ügyvezetője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában