Felújítás várható

2024.09.13. 11:05

A Coop ABC-t nem tervezik bezárni Gyöngyöshalászon

Pásztor János polgármester Ócsai Péterrel, a Gyöngyszöv Coop Zrt. vezérigazgatójával tárgyalt az üzlet jövőjéről. A Coop ABC-t november végéig tudják felújítani, a finanszírozási lehetőségek függvényében.

Szabó István

A gyöngyöshalászi Coop ABC jövőjével kapcsolatban egyeztetett a napokban Ócsai Péterrel, a Gyöngyszöv Coop Zrt. vezérigazgatójával Pásztor János polgármester, adta hírül szerdán a községvezető az önkormányzat közösségi oldalán.

Pásztor János (balról) és Ócsai Péter az egyeztetés során
Pásztor János (balról) és Ócsai Péter az egyeztetés során
Forrás: Gyöngyöshalász Községi Önkormányzat / Facebook

– A vezérigazgató úr megnyugtatott, hogy nem tervezik a gyöngyöshalászi Coop ABC bezárását vagy leépítését. Jelenleg munkaerőhiánnyal küzdenek, amit rövid időn belül meg fognak oldani. Addig viszont a lakosság türelmét kérik. Az üzlet fejlesztését tervezik, ennek részleteit a hozzám eljuttatott levél tartalmazza – fogalmazott Pásztor János a Gyöngyöshalász Községi Önkormányzat Facebook-oldalon.

A közösségi oldalon közzétett levél szerint a gyöngyöshalászi üzletben a teljes hűtési gépészet és hűtött bútorok cseréjét, hűtő- és fűtő klímaberendezések telepítését, az elektromos hálózat részleges megújítását, továbbá a jelenlegi környezeti- és zajterhelés jelentős mérséklését tervezi a Gyöngyszöv Coop Zrt. További feladat kereskedelmi eszközök – polcok, munkapultok, munkaasztalok – beszerzése, és több más tennivaló mellett az eladótér tisztasági festése, vagyonvédelmi kamerarendszer telepítése, és lehetőség szerint, MOHU Repont visszaváltó automata elhelyezése. Ócsai Péter arról is tájékoztat a levélben, hogy műszaki oldalról ez év november végéig tudják a projektet kivitelezni, a finanszírozási lehetőségeik függvényében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában