74. Bányásznap

2024.09.08. 09:34

Egy időben tartotta a bányásznapot Visontán és Bükkábrányban a MVM Mátra Energia Zrt.

Az energetikai vállalat már jól ismert és új programokkal várta a vendégeit. Az MVM Mátra Energia Zrt. bízik abban, hogy a bányásznap emlékezetes élményt nyújtott a dolgos hétköznapok mellett.

Szabó István

Több ezren vettek részt a 74. Bányásznap Visontán és Bükkábrányban egy időben megtartott egész napos rendezvényein, adta hírül a közösségi oldalán az MVM Mátra Energia Zrt. Közlésük szerint számos, gyerekeknek és felnőtteknek szóló, már jól ismert és új programmal várták vendégeiket. 

Kicsiknek és nagyoknak volt program a bányásznapon
Kicsiknek és nagyoknak volt program a bányásznapon
Fotó: Szatlo Gabor / Forrás: MVM Mátra Energia Zrt./Facebook

– A lövészettől a focikupáig, az arcfestéstől az óriásdartsig, a reflexfaltól a légvárig megannyi színes program közül választhattak a legkisebbek és a legnagyobbak egyaránt. A zenei élmény sem maradhatott el, a Bányász Fúvózenekar mellett több környékbeli zenekart hívtunk meg a rendezvényre, továbbá közkívánatra fellépett Visontán a Halott Pénz, Bükkábrányban Deák Bill Gyula. Társaságunk nevében köszönjük a megjelentek részvételét. Reméljük, hogy a kemény és dolgos hétköznapok mellett egy színes, emlékezetes napot tudtunk munkatársainknak, hozzátartozóiknak és a környéken élők számára adni – részletezte az MVM Mátra Energia Zrt. a Facebook-oldalán.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában