Otthonában keresték fel

2 órája

Gyöngyösi drogdílert kaptak el ismét a kommandósok

Az elfogott gyöngyösi férfi 2023-tól rendszeresen új pszichoaktív anyaggal látott el egy kiskunhalasi dílert. A Bács-Kiskun vármegyei kommandósok a gyöngyösi drogdílert otthonában kapták el a férfit.

Szabó István

Újabb gyöngyösi kábítószer-terjesztő került rendőrkézre, jelentette be Szókovács Péter, Gyöngyös polgármestere a közösségi oldalán. Elfogták a Gyöngyösön élő drogterjesztőt, aki új pszichoaktív anyaggal kereskedett szerte az országban. A kommandósok a férfi gyöngyösi lakásán drogot és közel 3 millió forintot is lefoglaltak. Köszönjük a rendőrség határozott fellépését: a drogterjesztőkkel szemben ez az irány! Gyöngyösön rendnek kell lennie! – fogalmazott a polgármester Facebook-oldalán a gyöngyösi drogdílerről szóló írásában.

Rendőrkézen a gyöngyösi drogdíler
Rendőrkézen a gyöngyösi drogdíler
Forrás:  Police.hu

 

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint elfogták a vármegyei rendőrök azt a gyöngyösi férfit, aki a gyanú szerint rendszeresen új pszichoaktív anyaggal látott el egy kiskunhalasi dílert. 

A rendőrség közlése szerint a gyöngyösi drogdíler által terjesztett kábítószer végül Baján talált gazdára.

– A Bács-Kiskun Vármegyei rendőrök még 2024. április 23-án tartottak házkutatást egy kiskunhalasi férfi lakásán, ahol nettó 796,64 gramm fehér port foglaltak le. A gyanú szerint az új pszichoaktív anyagot bajaiaknak értékesítette tovább, akiket már szintén elfogtak a rendőrök. A további nyomozásban a szálak Gyöngyösre vezettek. A beszerzett adatok és információk alapján ugyanis ott élt az a férfi, aki 2023-tól rendszeresen új pszichoaktív anyaggal látta el a kiskunhalasi dílert. A bajai nyomozók a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Hírös kommandósainak segítségével gyöngyösi otthonában fogták el a 27 éves dílert. A házban tartott kutatáson mobiltelefonokat és közel 3 millió forintot foglaltak le a rendőrök.

A férfival szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indult eljárás a Bajai Rendőrkapitányságon. Őrizetbe vételét követően kezdeményezték letartóztatását, melyet az járásbíróság elrendelt – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában