Új ciklus

2 órája

Magasabb színvonal a cél az egri kulturális életben és programokban

Vágner Ákos egri polgármeseter Vincze Máté közgyűjteményekért és kulturális fejlesztésekért felelős helyettes államtitkárral egyeztetett. A polgármester magasabb szintre emlné az egri kulturális életet és programokat.

Heol.hu

Vincze Máté közgyűjteményekért és kulturális fejlesztésekért felelős helyettes államtitkár úrral egyetértünk abban, hogy Eger az a hely, ahol minden adott ahhoz, hogy még magasabb szintre lépjünk a kulturális élet területén, hogy a meglévő programkínálatba frissességet és új színt hozzunk – tette közzé Vágner Ákos Eger polgármestere.  – Ezen és ezért is dolgozunk a jövőben! – tette hozzá. 

Mint ahogy arról beszámoltunk, Vincze Máté az elmúlt hetekben kétszer is Egerben járt. Elsőként az Egri vár napján, másodszor pedig az 1100 éve Európában, 20 éve az unióban kulturális programsorozat helyi programjainak megnyitóján. Mindkét alkalommal méltatta a város kulturális értékeit, múltját és hagyományait. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában