Labdarúgás

2024.07.25. 14:28

Füzesabonyi SC-Erőss út: Árvai Ádám próbázóként szerepelt a Maklár ellen

A makláriak kérésére iktatták a programba a füzesabonyiak azt a hétközi mérkőzést, amely a vasárnapi NB III.-as bajnoki rajt előtti főpróbát jelentette az újoncnak.

Bódi Csaba

Árvai Ádám (a labdával) korábban az Eger SE és a Gyöngyösi AK csapatában is szerepelt

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A FSC színeiben próbán lévő játékosként kapott szerepet Árvai Ádám, a 27 éves egri nevelésű támadó legutóbbi klubját az osztrák Raiding jelentette. Arról egyelőre nem született döntés, hogy az abonyiak legigazolják-e vagy sem a játékost, aki hazatérve a múlt szombaton a Marshall-ASE színeiben tűnt fel. 

Az viszont már eldőlt, hogy Tajti Bálint Gyöngyöshalászra távozik az FSC-től, amelynek kapujába a makláriak részéről csak a sárga-kék klub korábbi játékosa, Radócz Ákos talált be. A 21 esztendős csatár a nyáron Besenyőtelekről érkezett a kék-fehérekhez, akik az augusztus 3-án esedékes, Újfehértó SE elleni Mol Magyar Kupa fordulóra történő  hangolás jegyében futballoztak a Füzesabonyi SC Sporttelepén.

Felkészülési mérkőzésen:

FÜZESABONYI SC-ERŐSS ÚT–MAKLÁR SE 3–1 (2–0)
FSC, 1. félidő: Rácz – Bocsi, Tarnóczi, Szabó R., Nagy Á., Nagy G., Jambrich, Oláh, Kaló, Szanku, Berki. 2. félidő: Tóth B. K. – Kiss Á., Orosz, Németh A., Bényei, Juhos, Sebe M., Vajda. Olasz, Árvai, Barta D. 
GÓL: Berki, Szanku, Oláh, ill. Radócz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában