Labdarúgás

2024.07.20. 22:14

NB III.: az Eger SE két fronton vérzett el, az FC Hatvan Budaörsön veszített

Két részre osztott kerettel, délelőtt és délután is pályára lépett az Eger SE NB III.-as csapata, eközben a hatvaniak Budaörsön tartották a bajnoki főpróbát.

Heol.hu

Simon Antal (balról) igyekszik utat mutatni a egrieknek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A Monor elleni hazai mérkőzés első perceiben az Eger nyomott, akadt helyzetük is a házigazdának, aztán a monoriaknak voltak lehetőségeik szögletek után. A 10. percben ebből szereztek vezetést a látogatók. Később a MSE nagy ziccert hagyott ki, illetve a félidő második felében veszélyeztettek az egriek is. Az 51. percben kezezés miatt 11-est végezhettek el a hazaiak, de Zvara Dávid középre rúgott labdája elakadt a kapus lábában. A szünet után nem sok olyan helyzet volt, aminek lövés lett a vége, de az az egriek nevéhez fűződött.

Az ESE vezetőedzője, Simon Antal úgy értékelt, hogy megint rögzített helyzet után kaptak gólt, ezen változtatni kell, és további erősítésre van szükség.

Felkészülési mérkőzéseken: 

EGER SE–MONOR SE 0–1 (0–1)
EGER: Bukrán – Debreczeni, Kis-Orosz, Valkay, Hamar, Zvara, Balázs, Gíber, Farkas G., Sós, Hegyi. Csereként: Berecz K., Pinte K., Marius.
GÓL: Szabó B. (51.).

MARSHALL-ASE–EGER SE 5–3 (3–2)
ASE: Horváth Á. – Pelyhe K., Pelyhe Cs., Sebe A., Megyeri, Marsa, Kollár, Jakab Ákos, Bálint A., Szecskó, Árvai. Csereként: Nagy N., Gajda,
EGER: Molnár-Nagy – Barócsi, Neufeld, Szabó Áron, Szabó Ádám, Barta Cs., Kozma, Berecz, Major, Koczka, Kelemen. Csereként: Racsek, Kapusi, Kozák, Nagy R.
GÓL: Árvai (5.), Bálint A. (41.), Szecskó M. (45., 75.), Pelyhe K. (53.), ill. Koczka (6.), Kozma (37.), Berecz (48.).

BUDAÖRS–FC HATVAN 4–3 (2–1)
GÓL: Szécsi, Petneházi, Gál, Sajbán, ill. Bartos 2, Kitl.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában