Labdarúgás

2024.07.03. 21:49

Füzesabonyi SC-Erőss út: gólból egy, érkezőből újabb hat

NB III.-as csapatként Monoron játszotta első edzőmeccsét a Füzesabonyi SC-Erőss út gárdája. Új játékosból bőven akadt a vendégeknél, akik közül néhánnyal már megállapodás is született.

Bódi Csaba

Olasz Dénes (elöl) Ausztriából tért vissza

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Bényei Róbert (Egerszalók SE), Tóth Bálint Kristóf (Gyöngyösi AK), Vajda Cristofer (Karcag SE), Olasz Dénes (Neulengbach, osztrák), Orosz Marcell (Gesztely FC) és Briz Csongor (DVTK) tartozik azok közé, akikről lehetséges érkezőként először adott hírt az újonc együttes vezetése. 

A monori mérkőzésen frissen igazolt labdarúgóként lépett pályára Nagy Ákos Attila, Oláh Balázs (mindkettő Eger SE) és Nagy Zsolt András (Tiszafüred VSE). Az abonyiak gólját ezzel együtt az a Vajda Ákos szerezte, aki már a Heves vármegyei bajnoki címet szerzett gárdát is erősítette. Az első félidőben ezzel a találattal vezetett az FSC, majd a szünet után egyenlített a monori gárda.

– Az első 45 percben mi járattuk többet a labdát és mi támadtunk többet. A fordulást követően már oda-vissza játék zajlott – értékelt a füzesabonyiak edzője, Bódis Barna.

Felkészülési mérkőzésen:

MONOR SE–FÜZESABONYI SC-ERŐSS ÚT 1–1 (0–1)
FSC, 1. FÉLIDŐ: Rácz – Farkas K., Tarnóczi, Szabó R., Nagy Á. – Jambrich, Nagy G., Oláh B. – Vajda Á., Kaló I., Berki. 2. FÉLIDŐ: Tóth B. K. – Ambrus, Németh A., Orosz, Kiss Á. – Bríz, Sebe, Bényei – Nagy Zs., Olasz D., Vajda C. Vezetőedző.: Bódis Barna.
GÓL: Farkas B., ill. Vajda Á.

A Füzesabonyi SC-Erőss út csapatának nyári felkészülési mérkőzései

JÚNIUS
29., szombat, 10.30: Nyíregyháza Spartacus II. (NB III.)–Füzesabonyi SC-Erőss út - a hazaiak lemondták

JÚLIUS
3., szerda, 17.30: Monor SE (NB III.)–Füzesabonyi SC-Erőss út 1–1
6., szombat, 11.00: Sényő FC (NB III.)–Füzesabonyi SC-Erőss út
10., szerda, 17.00: Füzesabonyi SC-Erőss út–DVSC II. (NB III.)
13., szombat, 11.00: Martfűi LSE (NB III.)–Füzesabonyi SC-Erőss út
20., szombat, 17.00: Gesztely FC (B. A. Z.  vármegyei I. o.)–Füzesabonyi SC-Erőss út

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában