Kézilabda

2024.07.19. 10:45

QHB-Eger: iráni válogatott érkezik Tatabányáról

Balátlövő poszton jelenthet erősítést a QHB-Eger NB I.-es csapatának Reza Jadegari. A 24 éves iráni válogatott az elmúlt szezont a szintén élvonalbeli Mol Tatabánya KC együttesénél töltötte.

Sike Károly

Reza Jadegari (13) pályafutása Egerben új lendületet vehet

Forrás: Tatabánya KC

Reza Jadegari az 2023/24-es szezonban 24 bajnoki és két Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára Tatabánya együttesében, s ezeken összesen kilenc gólt szerzett. Előtte hazájában a Mes Kerman csapatát erősítette.

– Kiváló képességekkel rendelkező játékos, aki már hazája válogatottjában is bemutatkozott. Tatabányán nem tudta megmutatni a benne rejlő potenciált, remélhetőleg nálunk új lendületet vehet a pályafutása. Támadásban és védekezésben is erősítést jelenthet, bízom benne, hogy segítségünkre lesz céljaink elérésében – fogalmazott az egriek edzője, Tóth Edmond.

A kölcsönjátékosként érkező Reza Jadegari a klub történetének második iráni játékosa. Szadzsad Eszteki 2022 tavaszán 12 mérkőzésen 53 gólt jegyzett.
A 2023/2024-es szezonban tizedikként zárt QHB-Eger július 22-én kezdi a közös felkészülést a férfi NB I. 2024/2025-ös szezonjára.

Így áll a 2024/2025-ös keret, amely folyamatosan bővül
KAPUSOK: Marczika Barnabás, Ágoston Áron
JOBBSZÉLSŐK: Lezák Áron, Maracskó Zalán
JOBBÁTLÖVŐ: –
IRÁNYÍTÓK: Tóth Károly, Nikola Arszenics (szerb), Czabula Máté Huba
BEÁLLÓK: Abdeldjalil Zennadi (algériai), Szöllősi Olivér
BALÁTLÖVŐK: Tóvizi Tamás, Reza Jadegari (iráni)
BALSZÉLSŐK: Száva Máté, Bőti Dominik
VÉDEKEZŐ: Kiss Gergő

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában