Kézilabda

2024.08.04. 20:05

HE-DO B. Braun Gyöngyös: bemutatkozott az új csapat

Élénk érdeklődés közepette tartott csapatbemutató rendezvényt a Gyöngyösi Kézilabda Klub. A szurkolók a helyi Banditos Pizza Napoletana teraszán ismerkedhettek meg a HE-DO B. Braun Gyöngyös 2024/25-ös csapatával.

Sike Károly

Bemutatkozott a HE-DO B. Braun Gyöngyös 2024/25-ös csapata

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A fehérorosz Ilya Usik, a szerb Mitar Markez és Dobi Sándor személyében három új játékossal a soraiban készül a férfi NB I. 2024/25-ös szezonjára a HE-DO B. Braun Gyöngyös. A mátraaljaiak a felkészülés második hetében járnak. Hegedüs Márkék pénteken a szintén élvonalbeli PLER-Budapest vendégeként játszották első nyári edzőmérkőzésüket, ahol 27–26-os győzelmet arattak. A hét zárásaként a gyöngyösi főtéren való jelenése a kézilabdázóknak.

– Évről-évre igyekszünk alkalmat találni arra, hogy a felkészülési időszakban valamilyen módon bemutassuk az aktuális csapatot a nagyközönségnek – fogalmazott a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöke, Nagy Attila. – Idén a Banditos Pizza Napoletana vendégszeretetét élvezve kerítettünk alkalmat a szurkolókkal való találkozóra. Örömteli, hogy élénk érdeklődés közepette léphettünk a pulpitusra, ahol szó esett a jövőre vonatkozó tervekről, emellett a játékosok egyesével előlépve szólhattak a drukkerekhez.
A HE-DO B. Braun Gyöngyös szeptember 4-én, az OTP Bank-Pick Szeged vendégeként kezdni a 2024/25-ös bajnoki küzdelmeket.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös 2024/25-ös kerete
KAPUSOK: Ilya Usik (fehérorosz), Alekszandr Tomics (szerb), Gyánti Barnabás
JOBBSZÉLSŐK: Lakosy Máté, Jaros Olivér
JOBBÁTLÖVŐK: Schäffer Zsolt, Mitar Markez (szerb), Nagy Ádám
IRÁNYÍTÓK: Ubornyák Dávid, Gráf Martin, Martin Potisk (szlovák)
BEÁLLÓK: Hegedüs Márk, Jóga Norbert, Dobi Sándor
BALÁTLÖVŐK: Bodor Márk Dániel, Kovács Gergő
BALSZÉLSŐK: Edwards Olivér Máté (amerikai-magyar), Gyallai Bercel

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában