Kézilabda

3 órája

Hevesi SE: kettőből kettő a mérleg

A nők Mezőkeresztesen, a férfiak Tiszaújvárosban harcolták ki a győzelmet. Az FC Hatvan negyedik mérkőzésén második vereségét szenvedte le.

Heol.hu

A hevesi férfiak Tiszaújvárosban nyertek

Forrás: Beküldött fotó

A BAZ-Heves vármegyei női bajnokság 2. fordulójában:

MEZŐKERESZTES VSE–HEVESI SE 29–31 (15–13)    
HEVES: Juhász A., Lakatos P. (kapusok), Darázs E., Haár N. Zs., Holló F. 3, Kartali G. 3, Kiss G. 2, Kóczián Cs. 1, Kóczián E. 13, Krisztián D., Molnár J. 2, Nagy E. 6, Rab Cs., Steczina P. 1.
MAKÓ NÁNDOR, a hevesiek edzője: – A mérkőzést már korábban eldönthettük volna, nem tettük. Így a kiválóan lejátszott végjátékra volt szükség, hogy megszerezzük a két pontot.
KÖVETKEZIK: Tiszaújvárosi SC–Hevesi SE, október 12., szombat, 17.00.

A Szabolcs-Borsod-Heves vármegyei férfibajnokság 2. fordulójában:

TISZAÚJVÁROSI SC–HEVESI SE 23–34 (11–15)
HEVES: Kökény T., Magyar Zs. (kapusok), Balázs L., Bettembuk G., Csintalan K., Gulyás Gábor, Gyarmati B., Kollányi Gy., Nagy Zs., Hasilló N., Patkovics D., Gulyás Gergely, Terenyei Ádám. Edző: Holló László
STECZINA ZSOLT, a hevesiek szakosztály-vezetője: – A játék minden elemében javultunk az előző meccshez képest. Összeszedetten, pontosan és eredményesen kézilabdáztunk, mindenki dicséretet érdemel. Még több van bennünk.
KÖVETKEZIK: Hevesi SE–Kállósemjéni SZSE, október 20., vasárnap, 17.00.

A Pest vármegyei II. osztályú férfi bajnokság 4. fordulójában:  

 BSE PALÓC FARKASOK–FC HATVAN 37–21 (20–8)
HATVAN: Oláh M. (kapus), Cseke Gy. T., Holtner D. 6, Juhász Sz. Gy. 4, Molnár M. 4, Bajusz O. 1, Szarvas Ákos 3, Kutrik Cs. 2, Szabó N. 1. 
BÁRÁNY ZSOLT, a hatvaniak edzője: – Az eredmény nem a valós erőviszonyokat tükrözi. Sérülésektől tizedelt csapatomtól ennek ellenére többet vártam. Ha kiegészülünk, minden bizonnyal ütőképesebbek leszünk.
KÖVETKEZIK: FC Hatvan–Szigetszentmiklósi KSK III., október 13., vasárnap, 17.00.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában