Kék hírek, bulvár

2010.01.07. 09:37

Teljes útzár: felborult kamiont mentenek

Pár perccel fél tíz előtt teljes útzárat rendeltek el Egerbakta és a bátori leágazó között.

HEOL

Az említett útszakaszon egy kamion borult fel, jelenleg ennek mentési munkálatai zajlanak - tudtuk meg Soltész Bálint r. századostól, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. Sérültekről egyelőre nincs hír, minthogy a rakomány állapotáról sem.

Frissítés, 10.40: a rendőrség tájékoztatása szerint még mindig dolgoznak a kamion mentésén, ám a teljes útzárat már feloldották, a forgalom is megindult.


Teljes útzár egy felborult kamion miatt nagyobb térképen való megjelenítése

Frissítés, 11.20: lapunk úgy tudja, hogy a tápot szállító jármű még a hajnali órákban csúszott meg az úton, majd borult fel. A rakomány nem szóródott az útra. Képeink készültekor Egerbakta irányából mindössze három jármű várakozott, hogy tovább haladhasson, míg az ellenkező irányból jelentősebb sor gyűlt fel.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A felborult teherjármű mentésénél egy traktort is bevetettek. Fotó: Ötvös Imre
[/caption]

Frissítés, 16.48: a Magyar Közút Zrt. regionális főmérnökségének tájékoztatása szerint a teherjárművet még mindig nem sikerült kimenteni, ám a forgalom halad.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!