kékestető

2021.01.10. 15:05

Tumultus a Mátrában: egészen Gyöngyösig áll a kocsisor

A hétvégén ismét hatalmas tömeg indult a Mátrában, hogy a behavazott Kékestetőre jusson.

Sz. Sz. I.

Forrás: Kékestető webkamera

Már egy héttel ezelőtt is közlekedési káoszt, és hatalmas dugót okozott a 24-es főúton a kocsisor. Okulva az akkori tapasztalatokból, a gyöngyösi városrendészet munkatársai forgalomirányítással igyekeztek az autósok segítségére lenni. Mátraházán, a kékestetői elágazásnál szolgálatot teljesítő Tóth Árpád közterület-felügyelő a vasárnap délutáni helyzetről számolt be lapunknak.

– Telített a forgalom – tájékoztatott Tóth Árpád. – Félóránként tudunk átlagosan negyven járművet felengedni Kékesre. A fent lévő kollégák adnak információt a felszabaduló parkolóhelyek számáról, annak megfelelően adunk zöld utat a felfelé tartóknak. A nemrégiben ideérkezett rendőr kollégák elmondása szerint egészen Gyöngyösig áll a kocsisor, és ugyanez a helyzet a Parádról ide vezető úton. Biztosan állíthatom, hogy a szombatihoz képest még többen szeretnének a csúcsig menni. Szerencsére, a menetrend szerinti buszok a megadott forgalmi tempóban tudnak közlekedni – összegezte Tóth Árpád.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Ma sem kímélik a Mátrát❗️ Ha ide indultok, számítsatok a dugóra❗️ #mátra #tömeg #kékestető

Közzétette: Heol.hu" target="_blank" rel="noopener noreferrer">2021. január 10., vasárnap

Kékestetőn a sípálya a hétvégén még zárva tart, de a szolgáltató kijelölt belőle egy szakaszt, ahol lehetett szánkózni, és a hó minősége is alkalmas volt a csúszásra.

" data-width="500" data-show-text="true">

">ÉLŐ VIDEÓK❗Megtelt a Mátra❗ Szigorú óvintézkedéseket vezettek be a Kékestetőn is #kékestető #mátra #rendőrség

Közzétette: Heol.hu" target="_blank" rel="noopener noreferrer">2021. január 9., szombat

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában