Premier League

2018.02.04. 20:00

Őrült hajrát hozott a Liverpool-Tottenham rangadó

Őrült hajrát, az utolsó tíz percben három gólt hozott a Liverpool-Tottenham rangadó az angol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A hazaiak az egyiptomi Mohamed Szalah szezonbeli huszadik góljával már a harmadik percben megszerezték a vezetést, de az első fél óra után a Tottenham átvette az irányítást, és főleg a szünet után nagy energiákat mozgósított az egyenlítés érdekében.

A 80. percben az alig néhány másodperccel korábban becserélt kenyai Victor Wanyama bombagóljával egyenlített is a Tottenham, amely a 87. percben büntetőhöz jutott, ám a 21 bajnoki találatnál járó Harry Kane kísérletét Loris Karius kapus kivédte.

A hosszabbítás első percében Szalah szlalomozott végig a vendégek védelmének bal oldalán, és megszerezte a vezetést csapatának. A vendégek a 94. percben ismét tizenegyeshez jutottak, Kane pedig ezúttal már nem hibázott – ez volt pályafutása századik gólja a Premier League-ben -, így döntetlenre mentette az összecsapást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!