Figyelem!

2024.07.06. 08:00

Pótlóbusz jár a hétvégén az Eger-Füzesabony szakaszon

Nem lesz egyszerű hétvégén Egerből Füzesabonyba jutni. Pótlóbuszokra kell szállni, ráadásul szombaton Makláron azokat is terelik majd. Érdemes tájékozódni útnak indulás előtt, ha vonatoznánk.

Guti Rita

Ahogy azt már korábban is megírtuk a Füzesabony–Eger vonalon pótlobusz jár július 6-tól 9-ig, így az IR87-es Agria InterRégió vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Mindennek oka a maklári vasúti átjáró átépítése, derül ki a MÁV közleményéből.

View,From,Inside,A,English,High,Speed,Train,,Travel,To
Járműhiba miatt nem közlekedik a vonat Vármosgyörkről, az utasokat pótlóbusz szállítja
Pótlóbusz jár a hétvégén az Eger-Füzesabony szakaszon (Illusztráció)
Forrás: Shutterstock

Füzesabony és Eger között pótlóbuszokkal kell utazni

A  pótlóbuszos átszállás már július 5-én érintette a Füzesabonyból Egerbe 22:59-kor induló személyvonatot (5538), de  július 10-én még érinti az Egerből Füzesabonyba 3:37-kor induló személyvonat (5519) közlekedését is.

Mindezek tetejébe szombaton egy maklári rendezvény miatt lesz egy közúti útzár is, így a pótlóbuszok  kerülő útirányon, az M25-ös számú autóúton Maklár, Templom tér és Andornaktálya, Iskola megállásokkal közlekednek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában