Sörcsapok beüzemelve

2024.06.13. 18:05

A foci Eb minden meccsét közösen nézhetik a gyöngyösiek az Aktív Házban

A Sport Cafe rönk teraszánál már áll a LED fal. Kedvezőtlen időjárás esetén az Aktív Ház konferenciatermében és a kávézójában lehet szurkolni.

Szabó István

A június 14-én elstartoló futball Európa-bajnokság valamennyi mérkőzését közösen drukkolhatják végig a gyöngyösiek az Aktív Házban, a Sport Cafe rönk teraszánál felállított LED falon, tájékoztatott az Aktív Ház Gyöngyös a közösségi oldalán.

– Egy hónapon keresztül nézhetitek majd nálunk a meccseket és szurkolhattok kedvenc csapataitoknak. Nincs olyan időjárási körülmény, ami miatt le kellene mondani a közös meccsnézés jó hangulatáról. Az sem baj, ha esik az eső, vagy ha kint túl meleg van, a konferenciateremben és a kávézóban is tudtok szurkolni kedvenceiteknek, ahol projektoron és tévén tudjátok követni a mérkőzéseket. A sörcsapot már beüzemeltük, a popcorn gépet is kipróbáltuk, és játékkal is készülünk nektek. Várunk benneteket! – áll az Aktív Ház Gyöngyös Facebook-oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!