Tűz

6 órája

Hatalmas bozóttűz volt Adácsnál

Vasárnap több segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves vármegyei műveletirányítási központjába.

Heol.hu

Hajnalban száz négyzetméteren égett száraz növényzet Adácson, az Árpád Fejedelem utcánál. A tüzet a gyöngyösi hivatásos tűzoltók oltották el- adta hírül Nagy Csaba tűzoltó százados, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Érintőlegesen ütközött egy autóbusszal, majd a szalagkorlátnak csapódott egy személykocsi délután az M3-as autópálya 85-ös kilométernél, Karácsond térségében. A balesethez a gyöngyösi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították az autót, illetve biztosították a helyszínt. A balesetnek nem volt sérültje.

Két négyzetméteren égett hulladék este Egerben a Verőszala utcában. A város hivatásos tűzoltó egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő éjszaka egy társasház földszinti lakásában Hatvanban, a Pázsit utcában. A város hivatásos tűzoltóinak mérőműszeres mérései is kimutatták a szén-monoxidot egy gázüzemű fűtőberendezés környezetében. A gázszolgáltató szakemberei a veszélyesen működő készüléket kizárták a rendszerből, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. Az eset során nem sérült meg senki. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock) 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában