Teszik a dolguk

2023.07.16. 17:40

Mi a közös a vámpírokban és a könyvtárosokban? A gyöngyösi hírmondóból kiderül + videó

A gyöngyös Vachott Sándor Városi Könyvtár munkatársaitól már megszokhattunk, hogy mindig nagyszerű könyvtári hírmondókkal jelentkeznek. Most sincs ez másként, sőt. Ezúttal a szakmájukat kívánják népszerűsíteni, meglehetősen vicces formában.

Fekete-Vadászi Erika

A gyöngyösi könyvtárosok újabb videóval jelentkeztek

Forrás: Vachott Sándor Városi Könyvtár/Facebook

Emlékeztek még az Interjú a vámpírral című filmre? A hírmondó elején ennek feldolgozásával indít Dénes és Zsolt, a két lelkes könyvtáros, akik a szakmájukat szeretnék népszerűsíteni az új videóval, amit a közösségi oldalukon osztottak meg. 

Az új hírmondóból kiderül, a könyvtárosok és a vámpírok egy valamiben nagyon hasonlítanak egymásra. Bár a fényt szeretik a könyvtárosok, hiszen az olvasáshoz az nagyon is jól jön, de - humorosra véve a figurát - pont olyan sápadtak, mint a vámpírok, hiszen ritkán süt be a nap a munkahelyükre. 

A rövid felvezető után Dénes és Zsolt állásinterjú jeleneteket mutatnak be. Itt tudjátok megnézni, milyen vicces fordulatokat tartogathat az, ha valaki könyvtáros állásra jelentkezik:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában