Pancsolás

2023.10.21. 12:20

A hosszú hétvégén is megéri Egerben csobbanni

Az októberi hosszú hétvégén is csobbanhatunk az egri strandon. Dideregni sem fogunk, erről a szokatlanul enyhe időjárás gondoskodik.

Palágyi Edit

A hosszú hétvégén is nyitva vagyunk! - közölte szombaton az Egri Termál - és Strandfürdő Facebook oldalán. Az I. számú radonos kavicsos medence, a II. és III. számú radonos gyógymedence, a IV. kénes termálvizes ülőmedence, az V. felnőtt élménymedence és a fürdőházunk két meleg termálvizes medencével áll vendégeink rendelkezésére! - írják.

Az egri strand valóban négy évszakos, és országos hírű, de külföldről is elzarándokolnak a gyógyvizek kedvéért. Nemrégiben a Termál Online közölt tartalmas interjút Molnár Lászlóval, az Eger Termál Kft. ügyvezető igazgatójával. Ebben a gyógyvíz mellett a családbarát szolgáltatásokat is kiemelik. Idén megkapták a Családbarát Szolgáltatóhely címet, ezt többek között a baba-mama szoba és a gyerekmedencék révén érdemelték ki.  

A tervek között parkosítás és energetikai korszerűsítés is szerepel, nyilatkozta az ügyvezető.  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában