Felkavaró

2023.10.19. 16:09

Szörnyű állapotban, kilógó belsővel találtak Kristófra a mezőkövesdi állatmentők +videó

Hatalmas nyílt seb volt az állat hasán. Egy kerítésen kuporgott kilógó belső szerveivel amikor rátaláltak.

Szabadi Martina Laura

Kristóf egy kerítés tetején várta, hogy valaki észre vegye sérülését. Barátságos kandúr, akit azonnal orvoshoz vittünk, ahol ellátták traumás sérülését. A környéken senki nem tudja ki lehet a gazdája – tette közzé a vármegyénkben is tevékenykedő Herocska Macska civil állatvédelmi oldal Facebook oldalán.

Kiemelték, orvosuk rendelési időn túl vállalta a sürgős ellátást, melyre most gyűjtést írtak ki. 

– Tisztelet jár továbbá a bejelentőnek, aki nem ment el a segítségre szoruló cica mellett. Kristóf a körülményekhez képest jól van, de a varratszedés elnyúlik, addig ketrecnyugalomban lábadozik. Reméljük nem lesznek komplikációk. Egyébként valószínű, hogy rázuhanhatott egy éles tárgyra és ez okozta a szörnyű sérülést a hasán – közölték portálunkkal az állatmentők.

Arra is felhívták a figyelmet, hogy mostanában van a fagyálló-frissítés az autóknál, és kérik az autók tulajdonosait, hogy a mérgező folyadékkal gondosan bánjanak, hiszen ha egy pocsolyába kerül, akaratlanul is mérgezi az állatokat a környezetszennyezés mellett. A közelmúltban már volt hasonló esetük.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában