Bugát Pál Kórház

2024.06.28. 13:00

Kamarai elismerés a gyöngyösi asszisztensnek

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara és Területi Szervezete Semmelweis Nap alkalmából kimagasló munkájáért elismerésben részesítette Dányiné Sipos Szilviát, a gyöngyösi Bugát Pál Kórház sebészeti szakrendelésének diplomás asszisztensét.

Heol.hu

Dányiné Sipos Szilvia diplomás ápolóként, feladatai végzéséhez széles körű szakmai ismeretekkel rendelkezik, melyet készségesen oszt meg munkatársaival. Betegoktatói képesítésével, szívvel-lélekkel oktatja szakmai ismeretekre nem csak az új kollégákat, tanuló ápolókat, hanem a gyöngyösi Bugát Pál Kórház szakrendelésén megjelent betegeket egyaránt.

A fotón középen Dányiné Sipos Szilvia, tőle jobbra Koczka Zsuzsanna, tőle balra: Pogonyiné Kiss Irén
A fotón középen Dányiné Sipos Szilvia, tőle jobbra Koczka Zsuzsanna, tőle balra: Pogonyiné Kiss Irén 
Forrás: Fotó: Barok András/Bugát Pál Kórház

Dr. Budai László főorvos úr így értékelte Szilvia munkáját: Elhivatottsága, szakmai tudása példaértékű. Tevékenységét a betegek iránti odaadás, türelem jellemzi. Segítőkészsége és közvetlen személyisége szeretetet és tiszteletet vált ki a betegekből és kollégáiból egyaránt.

Az elismerést Pogonyiné Kiss Irén, a MESZK megyei elnöke és Koczka Zsuzsanna, helyi vezető adták át a gyöngyösi kórház Semmelweis napi ünnepségén, tájékoztatta a heol.hu-t T. Bokros Mária, a gyöngyösi kórház sajtóreferense.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában