A nagyobb közbiztonságért

2024.07.22. 08:22

A rendőrök és a városrendészek közös járőrszolgálatai folytatódnak Gyöngyösön

A gyöngyösi képviselő-testület módosította a rendőrséggel kötött támogatási szerződését.

Szabó István

A gyöngyösi képviselő-testület a szerdai, rendkívüli ülésén Balogh Tibor r. ezredes frissen kinevezett gyöngyösi rendőrkapitány kezdeményezésére úgy döntött, hogy módosítja a rendőrséggel kötött támogatási szerződését, közölte a városháza. 

A rendőrség és a városrendészet közös járőre Gyöngyösön
A rendőrség és a városrendészet közös járőre Gyöngyösön
Forrás: Városrendészet Gyöngyös/Facebook

Közlésük szerint annak érdekében határozott így a grémium, hogy az önkormányzati támogatást a kapitányság a közös járőrszolgálatot teljesítő rendőrök túlmunkájának ellentételezésén kívül a bűncselekmények, valamint a közrendet, közbiztonságot sértő, vagy más jogellenes cselekmények megelőzésében, felderítésében közreműködő rendőrök személyi kiadásainak fedezetére is felhasználhassa. 

Az önkormányzat, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Gyöngyösi Városrendészet háromoldalú megállapodásának keretében szabadidős rendőrök és városrendészek közös járőrszolgálatot látnak el, melynek költségét az önkormányzat támogatás formájában adja át a rendőr-főkapitányságnak, áll a gyöngyösi városháza közleményében.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában