Felújítás

2024.07.20. 10:21

Továbbra is félpályás útzár van Eger és Szarvaskő között egy részen

Torlódások alakulhatnak ki több útszakaszon is felújítások miatt.

Heol.hu

A 25-ös főúton, Eger és Szarvaskő között burkolatot újítanak fel, a 19-es és 27-es kilométer között több szakaszon a fél útpályát lezárták – olvasható az Utinform szombat reggel kiadott közúton történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információi között.

Ugyancsak a 25-ösön Szentdomonkos térségében, a 47-es és az 50-es kilométerközött tart még a burkolatfelújítás. A főutat lezárták, a forgalmat továbbra is elterelik.

Az M3-ason a Forma 1-es Magyar Nagydíj miatt is lehetnek fennakadások

Elkezdődött a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj Mogyoródon, a Hungaroringen. Ez okból kifolyólag erősebb a járműmozgás az M3-as autópályán Mogyoród térségében mindkét irányból, valamint a 3-as főúton Kerepes környékén is! Fontos tudnivaló, hogy a fővárosból kifelé haladva az M3-as autópályán a 13-as és a 18-as kilométere között a leállósávot csak a VIP vendégek használhatják. A nagyközönség a versenypályát a 19-es és a 23-as kilométernél lévő kihajtón keresztül tudja megközelíteni. A hétvége során Mogyoród és Kerepes térségében jelentősebb torlódásokra, esetenként rendőri irányításra kell számítani, valamint Mogyoródon jelentősen megnövekedett gyalogosforgalom is várható, ezért az arra közlekedőktől fokozott türelmet és figyelmet kérik az Utinform munkatársai.

Az M3-as autópályán aszfaltozás is lassíthatja a forgalmat az alábbi helyszíneken:

  • Hejőkürt térségében. A 162-es és 167-es kilométer között a forgalom a Vásárosnamény felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munka kapcsán – Budapest irányában – a 164-es jelű Hejőkürt / Tiszaújváros csomópont lehajtó ágát is lezárták, de a felhajtó ág használható!
  • Polgár közelében. A 171-es és 175-ös kilométer  között a forgalom a Budapest felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sávon halad.
  • Görbeháza térségében. A 182-es és 184-es kilométer között a forgalom Vásárosnamény felé a külső sávon halad.

Az M3-as autópályán, a 206-os jelű Hajdúnánási pihenőt zárva tarják még Budapest felé.

(Főoldali képünk illusztráció, fotó: Shutterstock)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában