Átverés

2024.08.16. 13:01

Lépre csalták a polgármestert, közzétette történetét mindenki okulására

Sirok polgármestere, Tuza Gábor ezerszer hívta fel a figyelmet a csomagküldő szolgálatok veszélyeire. Most őt is lépre csalták.Húszezer forintba fájt neki.

Barta Katalin

Tuza Gábor, Sirok polgármestere ezerszer kérte a lakosságot, hogy óvatosan a házalókkal, a csomagküldő szolgálatokkal. Most ő is pórul járt, tanulságos történetét megosztotta közösségi oldalán és felhatalmazta portálunkat, hogy közreadjuk, miként akasztják a hóhért. 

Ezt írta: „Figyelem!! A hóhért akasztják!! Hányszor, de hányszor írtam már le, hogy óvatosan a házalókkal, a csomagküldőkkel!! Ja, és ezt a Magyar Posta csomagszállítója hozta, egyáltalán nem ő a hibás, ezt csak azért írom, hogy még a szállító személye sem keltett gyanút. És igen, rendeltem valamit, aminek a szállítási ideje e tájt kell, hogy legyen. Tehát! Úgy átnyomták az agyamat, ahogy csak kell! Húszezerbe került. Azért egy misét megérne utána menni. Lehet, hogy a jövő héten meg is teszem, de ma ezer dolgom van, a feljelentéssel meg elmenne jó sok idő. De tessék csak megnézni a csomagolást (ha már én nem tettem meg)! Át van csomagolva, valaki már egyszer visszaküldte Kiskunfélegyházáról! A csomagküldő cég leszakította a régi címet, újra csomagolta és feladta egy újabb kiszemelt baleknak. Konkrétam nekem. Égő, nem égő, de legalább más tanuljon belőle, ha már én nem tanultam. Egyébként nem tudom, hogy mi is ez? Egy 20 x 20 x 25-ös műanyag doboz, a teteje érintésre nyílik (!!apám még ezt a technikát!!), és van benne egy mérőpohár! Na, ez a Kínai GDP szárnyalásának a titka! (Meg az én botorságomnak a bizonyítéka!) ”

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában