Fejlődés

2024.08.22. 18:30

Pétervására küzd a drogok és az épületek elhanyagolása ellen

Sok fejlesztés valósult meg a településen mióta Eged István a polgármester. Új bölcsőde épült, területfejlesztési forrásból megújult az egészségügyi központ, az iskola, és bővült a kamerarendszer.

Heol.hu

Eged István októberben 4. polgármesteri ciklusát kezdi meg, írta közösségi oldalán Csuhány Bence. Mint írta, az elmúlt időszakban számos fontos fejlesztés valósult meg a településen: új bölcsőde épült, területfejlesztési forrásból megújult az egészségügyi központ, az iskola, és bővült a kamerarendszer. Kiemelte, az önkormányzat sorra vásárolja fel az elhanyagolt ingatlanokat, s kíméletlenül és eredményesen küzd a droghasználat és terjesztés ellen.

Az itt élők a folytatásra szavaztak, s nem véletlenül! Pétervására tervei között szerepel a tanuszoda és a tornacsarnok megépítése, egy víztározó és egy ipari park kialakítása, de előnyt jelent majd a vállalkozásoknak a 23. számú főút fejlesztésének befejezése is. Eged István elszántan küzd a településen élőkért, a közösségért!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában