Isten éltesse!

2024.09.04. 18:03

A 95. születésnapján köszöntötték Vámosgyörk legidősebb lakóját

Nagy Lászlónét, született Kocsis Margitot Gedei Zoltán polgármester kereste fel otthonában. Mancika néni jó néhány évet letagadhatna a korából a községvezető szerint.

Szabó István

Nagy Lászlóné, Mancika néni

Forrás: Vámosgyörk Községi Önkormányzat/Facebook

Nagy Lászlónét, született Kocsis Margitot, Vámosgyörk legidősebb lakóját a 95. születésnapján otthonában köszöntötte Gedei Zoltán polgármester az önkormányzat és a képviselő-testület nevében. A polgármester közlése szerint Mancika néni augusztus 19-én töltötte be a 95. életévét, de letagadhatna jó néhány évet a korából.

– A jubileumi köszöntés után kötetlen beszélgetés alakult ki, amely során fényképek kerültek elő. A kisgyermekkor, a családi, a munkahelyi pillanatok képei, illetve napjaink emlékei elevenedtek meg a fotókon, mosolyt csalva közösségünk szeretett, megbecsült, legidősebb tagjának arcára. Mancika néninek jó egészséget kívánunk még sokáig, szerettei körében! – részletezte Gedei Zoltán.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában