Egy hetet csúszik

2024.09.13. 13:05

Lefújták Gyöngyösön a hétvégi Mátrai Szüreti Napokat

A jelentős mennyiségű csapadék és a viharos széllökések veszélyeztetnék a résztvevők biztonságát. A Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivált szeptember 20-22. között tartják meg.

Szabó István

A kedvezőtlen időjárás miatt egy héttel később rendezik meg a Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivált Gyöngyösön, adta hírül csütörtökön a városháza.

A tavalyi Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál (Archív fotó)
A tavalyi Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál (Archív fotó)
Forrás:  Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

– Jelentős mennyiségű csapadék, erős lehűlés és élénk, gyakran viharos széllökések várhatók az előttünk álló hétvégén Gyöngyösön. Ezért a legfrissebb részletes időjárási előrejelzés alapján a szervezők az önkormányzati hivatal illetékeseivel egyeztetve a látogatók, a fellépők és a borászok biztonságát szem előtt tartva úgy döntöttek, hogy a szeptember 13. és 15. között tervezett Mátrai Szüreti Napok és Fehérborfesztivált egy héttel elhalasztják, annak kísérőprogramjával, a Görgényi László Főzőversennyel együtt. A rendezvényt tehát szeptember 20. és 22. között tartják meg a Fő téren. Az előadókkal az egyeztetések már zajlanak, az elhalasztott rendezvény pontos programjáról a következő napokban adunk tájékoztatást – tájékoztatott a gyöngyösi városháza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában