Több mint 5 millió letöltés

2024.09.14. 07:07

Zenélő útszakasz videója döntött meg minden rekordot

Magyar Építők tartalmait tekintve abszolút rekord a 21-es út hatvani szakaszán készült videó népszerűsége. A zenélő útszakasz videóját egy hét alatt több mint 5 millió alkalommal töltötték le.

Szabó István

Minden eddigi rekordot megdöntött a 21-es úton átadott zenélő útszakasz videója, közölte pénteken a Magyar Építők a weboldalán. Az építőiparnak igenis megvannak azok a szépségei, amelyek miatt érdemes róla tényszerűen, nyíltan, értékközvetítő módon kommunikálni, tették hozzá.

A zenélő útszakasz átadása Hatvannál szeptember 5-én történt
A zenélő útszakasz átadása Hatvannál szeptember 5-én történt 
Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Zenélő útszakasz videója az abszolút csúcstartó

– Múlt csütörtökön az ünnepélyes átadó után indítottuk útjára a különböző csatornákon a 21-es főút zenélő szakaszát megszólaltató videót, amelyet a Magyar Építők stábja a sajtóesemény előtt készített. Lapunk proaktivitását igazolta, hogy az Ismerős Arcok ikonikus dalát játszó, hazánkban harmadikként kivitelezett zenélő út rendkívül népszerűnek bizonyult. Egy hét eltelte után a Facebookon 2,8 millió, míg a TikTokon 2,4 millió megtekintésnél tart a videó. Ez abszolút rekord a jövőre tizedik születésnapját ünneplő Magyar Építők tartalmait tekintve. Természetesen az Instagramon elért 144 ezres és a Youtube Shortson elért 92 ezres nézettség is kiemelkedőnek számít. A HE-DO által kivitelezett, az Építési és Közlekedési Minisztérium beruházásában megvalósult projekt biztató visszajelzés az egész iparágnak: újra bizonyította, hogy az építőiparnak igenis megvannak azok a szépségei, amelyek miatt érdemes róla tényszerűen, nyíltan, értékközvetítő módon kommunikálni – áll a magyarepitok.hu oldalon.

A Magyar Építők szerint ráadásul ezt a hatást tovább erősíti, hogy az exkluzív, figyelemfelkeltő anyagokat általában a magyar sajtó jelentős része átveszi egy-egy építőipari projektről. Jelen esetben a több portál, így például a Világgazdaság is leközölte a videót tartalmazó hírt; ugyanakkor a Miniszterelnökség is a Magyar Építők videóját felhasználva számolt be a magyar kormány Facebook-oldalán az útfejlesztésről, írja a magyarepitok.hu.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában