Karriernap

3 órája

A Semmelweis Egyetem állásbörzéjén vett részt a hatvani kórház

Megismerhették a kórház csapatát.

Heol.hu

A Hatvani Albert Schweitzer Kórház az állásbörzén

Forrás: Hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet / Facebook

Pénteken rendezték a Semmelweis Öregdiák Közösségi Alapítvány karrier- és állásbörzéjét, ahol a Hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet is részt vett, mint kiállító – írta a kórház a közösségi oldalán. Mint írják, náluk számos nyitott pozíció közül választhattak, és személyesen is találkozhattak a kórház csapatával.

A Semmelweis Egyetem ötödik alkalommal szervezte meg az Országos Egészségügyi Karriernap és Állásbörze rendezvényét az egészségügyi képzésben tanulók, a végzéshez közeli hallgatók, valamint az egyéb érdeklődők (például rezidensek, munkahelyváltáson gondolkozók) számára. A rendezvény eleinte egyetemi kezdeményezés volt, ám a nagy érdeklődésnek köszönhetően országossá vált. 

A minden egészségügyi szakmát megszólító rendezvényen a szakmai előadások mellett kiemelt hangsúlyt fektettek a szervezők a leendő állásadók, munkáltatók személyes megjelenésére – amelynek keretében az ország teljes területéről érkezők első kézből értesülhettek a munkalehetőségekről és állásajánlatokról. Remek lehetőség adódott továbbá a rendezvényen megismerni a szak- és továbbképzési lehetőségeket is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában