Csodálatos állatvilág!

4 órája

Állatfotó-pályázatot hirdetett az MVM Mátra Energia Zrt.

A hagyományos Csodálatos állatvilág! fotópályázat célja rávilágítani a természet csodáira, az állatvilág sokszínűségére. A legjobb fotókat elárverezik, a bevételből állatvédő szervezeteket támogatnak.

Szabó István

A tavalyi győztes fotó - Szabó Krisztián: Gímszarvasok hajnali fényben

Forrás: MVM Mátra Energia Zrt. / Facebook

Az MVM Mátra Energia Zrt. idén is útjára indítja a Csodálatos állatvilág! elnevezésű fotópályázatát az Állatok Világnapja alkalmából, adta hírül az energetikai vállalat pénteken a Facebook-oldalán.

– Az MVM Mátra Energia Zrt. társadalmi felelősségvállalása és a fenntarthatóság jegyében különösen nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, továbbá tevékenysége környezete védelmére, értékeire. Társaságunk ennek keretében idén is útjára indítja a Csodálatos állatvilág! fotópályázatát. Az elkészült alkotásokat 2024. november 4-én 23:59-ig várjuk – részletezte a társaság a közösségi oldalán.

A fotópályázat kiírásában az olvasható, hogy bármilyen állatot a természetben vagy bármilyen vadon élő állatot vagy az MVM Mátra Energia Zrt. környezetében – Mátra, vagy a Bükk térségében – élő állatot le lehetett fotózni, és a képeket beküldeni. A tavalyi évhez hasonlóan, idén is olyan képeket várnak, melyek rávilágítanak a természet csodáira, az állatvilág sokszínűségére és egyediségére, közölte a társaság. 

 – A zsűri által kiválasztott legjobb 10 fotó készítője ajándékban részesül, illetve a képeket az MVM Mátra Energia Zrt. területén kiállítjuk, majd jótékonysági árverésen elárverezzük. A liciten összegyűlt összeget társaságunk ugyanakkora összeggel kiegészíti, majd a teljes összeget felajánljuk egy környékbeli állatvédő szervezet részére – jelentette be az MVM Mátra Energia Zrt. a kiírásban.

A fotópályázat részletes feltételei a weboldalon olvashatók el. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában