Közlemény

2 órája

Egy helyi alapítvánnyal kapcsolatban fogalmaztak meg közleményt Kápolna képviselői

Kápolna képviselő-testületének közleményét juttatták el portálunkhoz.

Heol.hu

A közleményt juttatott el portálunkhoz dr. Berecz Kálmán, Kápolna polgármestere. Kápolna képviselő-testülete egyhangúlag fogadta el, a szövege az alábbi:

"Kápolna Község Önkormányzat Képviselő-testület 55/2024. (VII. 05.) KT. határozata

Kápolna Község Önkormányzati Képviselő-testülete elfogadta, az alábbi határozatot, melyben elhatárolódik a Macskaárvaház Alapítvány által folytatott tevékenységtől. Települési Önkormányzatunk kinyilvánítja, hogy az állatvédelmet és a természet védelmét kiemelten fontosnak tartja, alapvető feladatának tekinti. A Macskaárvaház Alapítvány által folytatott megtévesztő tevékenységgel azonban nem ért egyet.

A kuratóriumi elnök Bóday Péter Pál azt a hamis látszatot kelti, hogy az általa vásárolt, volt sportöltözőben (Kápolna 20/1. Hrsz.) hivatalosan állatmenhely működik. Az ingatlanban a valóságban nincs bejelentve és engedélyeztetve az állatok védelméről szóló törvény szerinti állatmenhely. A környékről macskákat nem fogad be és állatokat nem ad örökbe.

Félrevezető tevékenységével, továbbá a médiában az általa, illetve álneveken közzétett hazugságokkal és álhírekkel rontja a település, annak vezetőinek, valamint a település köztiszteletben álló személyeinek a jó hírnevét."

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában