Felújítás

Tegnap, 12:00

Lezárták a felhajtót az M3-ason

Hétfőn is munkálatok zajlanak az M3-as autópályán

Heol.hu

Az M3-as autópályán, Budapest határában burkolatfelújítási munkák zajlanak. A Hatvan felé vezető oldalon, a 13-as és a 21-es km között a külső és a leálló sávot lezárták, a járműveket a belső és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Budapest felé a külső és a leállósávon halad a forgalom. A munkavégzés csomópontot nem érint! 

- Tart az aszfaltozás Bag térségében is. A 36-os és 46-os km között, a Budapest felé vezető oldalon lezárták a külső és a belső sávot. A forgalom a leállósávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Vásárosnamény felé a leállósáv és a külső sáv vehető igénybe.

- Hatvan térségében is dolgoznak. Az 54-es és 63-as km között, a Vásárosnamény felé vezető oldalon lezárták a leállósávot és a külső sávot. A forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a leállósávra és a külső sávra terelik a járműveket.

- Burkolatfelújítási munkákat végeznek Gyöngyös és Kál között. A 85-ös és 91-es km között, a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták. A forgalom az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a leállósáv és a külső sáv vehető igénybe. A munka kapcsán a 87-es km-nél lévő Nagyfügedi pihenő, valamint a 90-es km-nél fekvő Nagyfüged csomópont sem használható Vásárosnamény irányában. 

- Füzesabony térségében, a Vásárosnamény felé vezető oldalon aszfaltoznak. A 111-es és a 118-as km között a forgalmat a szemközti oldal belső sávjára terelik. A főváros felé tartók a külső sávot és a leálló sávot használhatják. A munka miatt a 114-es km-nél lévő Füzesabony/Tiszafüred csomópont le és felhajtóága is zárva van. Helyette az előző, az M25-ös autóút csomópontjában érdemes letérni, majd a 3-as és 33-as főúton haladni Füzesabony felé. A javasolt terelőutat sárga táblák jelzik.

- Mezőkeresztes térségében, a 130-as és 140-es km között a Budapest felé vezető oldalt lezárták. A forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munka miatt a 139-es jelű Mezőkeresztes / Mezőnagymihály csomópontot Budapest irányába lezárták. 

- Vásárosnamény irányában, a 153-as jelű Igrici pihenőben, jelenleg nem lehet kihajtani, a főváros felé.

Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában