Közbiztonság

2 órája

Nem állhat minden ház előtt rendőr

Nem állhat minden, ház előtt, vagy minden csaló, tolvaj mellett rendőr. Hogyan védjük meg biztonságunkat? Erre kapnak tanácsokat a kerecsendiek. Minden érdeklődőt várnak a fórumra.

Barta Katalin

Járőrök (Illusztráció)

Forrás: Mártonfai Dénes/Tolnai Népújság

Kerecsenden a Heves Vármegyei Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Osztályával együttműködve a települési önkormányzat tájékoztató beszélgetésre várja a helyi lakosokat október 15-én délelőtt tíz órára a Közösségi Házba. 

A beszélgetés fókuszában az a kérdés áll, hogy mit tehetünk saját biztonságunk érdekében. A vendég Ubrankovics Adrienn főhadnagy lesz, aki ezúttal nem egyszerű előadásra készül. Sokkal inkább a személyes félelmekre, nehézségekre is kiterjedő, kisfilmekkel is illusztrált beszélgetésre - igény esetén beszélgetéssorozatra - amiben választ kaphatnak azokra a kérdésekre, hogy a különféle veszélyhelyzetekben hogyan csökkenthetjük kiszolgáltatottságunkat, hogyan kerülhetjük el, hogy áldozattá váljunk

Az előadásra mindenkit szeretettel várnak a Felzárkózó Települések Program munkatársai. 

(Főoldali képünk ilusztráció, forrás Shutterstock)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában