Hangszertár

2 órája

Nemcsak hallgathatták, de ki is próbálhatták a hangszereket a vámosgyörkiek

Interaktív hangszerbemutató koncertet adott a Legendás együttes és Hegyi György Vámosgyörkön. Az előadás után bárki kipróbálhatta a hangszereket.

Szabó István

A hangszerek kipróbálása sem maradt el

Forrás: Vámosgyörki Közösségi Ház/Facebook

Interaktív hangszerbemutató koncertre várta a vámosgyörkieket a héten a Kőbányai Zenei Stúdió tanárai és diákjai alkotta Legendás együttes és Hegyi György, a stúdió szövegírás, rocktörténet tanára, számolt be portálunknak Balogné Ványi Diána, a rendezvénynek helyet adó közösségi ház vezetője. 

– A Hangszertár elnevezésű interaktív előadás során a közönség megismerhette a pop-rock zenekarokra jellemző hangszerek történetét, működését és a zenekarban betöltött szerepét. Egy igazán fiatal, dinamikus, szívvel-lélekkel játszó zenekart ismerhettünk meg a személyükben. A koncert végén a gyerekek örömmel próbálták ki a különböző hagszereket. Az esemény a Petőfi Kulturális Program, a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, a Nemzeti Művelődési Intézet és a Petőfi Kulturális Ügynökség szervezésében valósult meg. Hálásan köszönjük a lehetőséget – részletezte Balogné Ványi Diána.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában