Ülés

2 órája

Rendkívüli testület ülésen döntöttek élelmezési térítési díjakról Lőrinciben

Összeültek, több mindenről hoztak döntést a képviselők.

Heol.hu

Rendkívüli ülést tartott pénteken reggel a lőrinci képviselő-testület – írja a Lőrinci Hírei. A városvezetés egyebek mellett módosította az önkormányzati intézményeknél alkalmazandó élelmezési nyersanyagnormákról és élelmezési térítési díjak megállapításáról szóló rendeletet, mivel a Március 15. Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium jelezte, hogy az eddigi háromszori étkezés mellett a jövőben többen tízórait és uzsonnát is igényelnének. 

A képviselők megválasztották a Lőrinci Kultúrájáért és Sportjáért Alapítvány kuratóriumának tagjait: Czímer Gábort, Cseke Bernadettet, Gedei Sándort, Oldal Hajnalkát, Petró Zoltánt, Szász Andreát és Szőllősi Andrást.

Döntöttek továbbá a Lőrinci Városi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezetői pályázatának kiírásáról, valamint december végéig meghosszabbították Oldal Hajnalka megbízott intézményvezető státuszát. Határoztak a Közösségi Ház üresen lévő üzlethelyisége és a Szabadság téren lévő kiszolgáló épület bérbeadásáról. A képviselő-testület döntött az idei közmeghallgatások időpontjáról is. Pálinkás Péter polgármester javaslatára a korábbiakkal szemben mindhárom városrészben tart kihelyezett ülést a képviselő-testület.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában