Labdarúgás

2024.07.03. 11:13

Füzesabonyban jótékonykodik a Ferencvárosi TC: íme a zöld-fehérek kerete

Bánki József csapatvezető közölte a szervezőkkel a július 7-én Füzesabonyban szereplő Ferencvárosi TC öregfiúk csapatának keretét. A Fradi szeniorjai a Heves vármegyei roma válogatott meghívására lépnek pályára jótékonysági mérkőzésen.

Bódi Csaba

Szenes Sándor (balról) és Keller József dedikálást is vállal

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírap

A súlyos betegséggel küzdő ötéves tenki kisfiú, Lázár Levente gyógyíttatásának elősegítése érdekében életre hívott találkozó szervezőjeként Német Sándor (alias Pali) sorolta a zöld-fehérek játékosait. 

A vendégek között szerelést húz a 49-szeres válogatott Lisztes Krisztián és a nemzeti csapatban 29 mérkőzésen szerepelt Keller József. Dukon Béla és Szenes Sándor a Lőrinci VSC edzőjeként tér vissza Heves vármegyébe, míg Lázár Benedek és Csanálosi Patrik Egerből indulva viselte egykor az FTC-mezt utánpótlás szinten. A kompolti Báder János egészen az NB I.-es csapatig jutott az 1980-as évek végén.

A Ferencvárosi TC öregfiúk csapatának kerete

KAPUS: Szabó Gábor
MEZŐNYJÁTÉKOSOK: Keller József, Lisztes Krisztián, Fehér Ádám, Dell'Elce Marco, Bubcsó Norbert, Völgyi Dániel, Horváth Péter, Szenes Sándor, Dukon Béla, Zsolnai István, Báder János, Lázár Benedek, Csanálosi Patrik, Solti Zoltán, Kovács Norbert, Bánki József
EDZŐ: Mucha József 
CSAPATVEZETŐ: Bánki József

A Füzesabonyi SC-Erőss út immár NB III.-a csapatának sporttelepén vasárnap 16 órakor kezdődik a Heves vármegyei roma válogatott–Ferencvárosi TC öregfiúk mérkőzés. A meccset Rozsnaki Gábor vezeti, akinek asszisztensként Orosz Fruzsina és dr. Lendvai Gábor lesz a segítője.

A jótékonyt célt szolgáló összecsapásra a belépés ingyenes, a felajánlásokat a helyszínen kihelyezett adománygyűjtő dobozokba várják a rendezők. 

A nézők előtt már 14 órától nyitva lesz a létesítmény, ahol találkozhatnak a dedikálást, szelfizést vállaló Ferencvárosi TC futballistáival.

A rendezvény plakátja

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában