Siker

2024.07.21. 18:30

Jó volt a kapás a pálosvörösmarti polgárőröknél

Szombaton polgárőr horgászversenyt rendeztek Bodonyban. A pálosvörösmarti polgárőrök a négy díjból hármat is bezsebeltek.

Szabó István

Szinte minden a pálosvörösmarti polgárőrök horgára akadt

Forrás: Pálosvörösmart Községi Önkormányzat/Facebook

A pálosvörösmarti polgárőrök kiváló eredménnyel képviselték településüket Bodonyban, a szombati polgárőr horgászversenyen, adta hírül a Pálosvörösmart közösségi oldalán Bodócs Attila polgármester.

– Négy díjat osztott ki a zsűri, amelyből hármat pálosvörösmarti versenyző hozott el. A legnagyobb hal kategóriát Valaska Imre nyerte meg, a legtöbb hal kategória bronzérmese Tóth Gyula és ennek a kategóriának az aranyérmese Misi János. Gratulálok minden versenyzőnek és köszönöm szépen a szervezőknek, hogy ilyen színvonalas versenyt rendeztek! Végül, de nem utolsó sorban köszönöm szépen a meghívást! – részletezte Bodócs Attila a Pálosvörösmart Községi Önkormányzat Facebook-oldalon.

Repa József, a pálosvörösmarti polgárőrség vezetője azt tette hozzá, hogy a legfontosabb dolog a kikapcsolódás volt, s hogy együtt voltak, jól érezték magukat, hisz ez egy nagyon fontos dolog manapság.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában