Vízilabda

2024.09.13. 17:18

Teljes volt az öröm az Egri Vízmű SC ünnepén

Azt hiszem, minden úgy történt, ahogy azt megálmodtuk – közölte Denk Zoltán klubelnök az Egri Vízmű SC 50. születésnapjához kötődő nemzetközi torna után.

Bódi Csaba

A klub, a csapat és a vízilabda szeretete újra összehozta a remek közösség tagjait

Forrás: Mákos Szabolcs

A Dr. Bárány István Sportuszodában rendezett eseményen három egri gárda és a kassai VK Veteráni Košice játszott egymással. A mezőnyt alkotó kvartett vízilabdát szerető, harcos gárdái közül az ünnepelt Egri Vízmű SC alakulata került ki győztesen, megelőzve a második ESE Masters, a harmadik Kosice és a negyedik Vízirájder csapatát. Legjobb kapusként Bata Bence (Vízmű), legjobb játékosként pedig Martin Dadulak (Kosice) vehetett át különdíjként válogatott relikviákatat, köszönhetően Kiss Ferenc és Zalánki Gábor felajánlásának.

– Emlékezetes, szívet melengető nap marad az Egri Vízmű Sport Club csapatának, második családunknak a félévszázados jubileum – folytatta Denk Zoltán. 

– Álmaink megvalósításához hatalmas segítséget kaptunk hat szuper csajszitól, akik gyerekprogramokat szerveztek, sört csapoltak, kiszolgáltak vagy épp csak szép mosolyukkal és kedvességükkel tették tökéletessé ezt a napot. Köszönjük Denk Zsuzsanna, Fábián Judit, Lőrinczi Dóra, Patkó Katalin, Pálok Erzsébet és Rostás Andrea áldozatos munkáját. 

Hál’ Istennek csodálatos volt az idő, több mint kétszázaz jöttünk össze barátként, régi és új csapattársként. Velünk volt az alapító tag és igazi példakép, dr. Halmos Péter bácsi, miként Kelemen „Pufi” és dr. Sibelka György is remek, nosztalgikus hangulatot teremtett a 1970 és1990 közötti időszakot felidéző fotókkal és történetekkel. Finomabbnál finomabb ételek készültek köszönhetően a csapat séfjeinek, így Tóth Imre bácsinak, Nagy Ottónak, Novák Feri bácsinek és Boróczki Krisztiánnak. 

Dr. Halmos Péter alapító tag és igazi példakép
Forrás: Mákos Szabolcs 

Egybehangó vélemény szerint a sportélményt követően sikerült „egy igazi vízműs, bográcsozós, fröccsözős, sörözős és nagyon zenélős szuper bulit rittyenteni”.

– Köszönet az Egri Vízilabda Klubnak a lehetőségért, hogy a szeretett Bárány-uszodában tarthattuk az ünnepséget, mint ahogy a támogatók segítségéért is hálásak vagyunk. Nem különben a családnak és leginkább az Egri Vízmű SC játékosainak, hogy tartjuk a hagyományt, tovább visszük az örökséget, a vízilabda, a csapat szeretetét és a víz összetartó erejét – zárta szavait Denk Zoltán.

Csáki Szabolcs (balról) és Denk Zoltán  (jobbról) szervezőként vállalt oroszlánrészt a rendezvényben
Forrás: Mákos Szabolcs 

Csapatok, játékosok, edzők, vezetők

A tornán részt vett egri gárdák keretei. 
VÍZIRÁJDER: Veres Zoltán, Bátori István, Kertes János, Tímár Simon, Elek Gábor, Kiss Balázs, Sőregi Péter, Milák János, Szabó László Sebestyén Zsolt, Herman Péter, Mészáros Zsolt, Szeredi Miklós, Hervai Róbert, Nagy Kálmán, Pap Zsolt, Halmos R. Péter, Szeredi Zsolt, Pap Noémi, Demeter Szilárd, dr, Madarász András. Edző: Herman Péter
ESE MASTERS: Mercz Ádám, Szőcs Gábor, Bánhidy Attila, Koros Attila, Szabolcsi Zoltán, Viczián Gábor, Szabó Gergő, Buza Balázs, Bial Viktor, Zalai Márton, Kőteleky Dénes, Busák István, Majoros Balázs, Eged Dániel. Edző: Szilágyi Péter. Csapatvezető: Szabó Gergő
VÍZMŰ I.: Bata Bence, Bata Zoltán, Simon László, Sümegi Bence, Oláh Attila, Csáki Szabolcs, Nagy Dániel, Bárány Attila, Mayer Attila, Kecskés István, Kincses Dániel, Kürti Roland, Vígh Gyula, Bencze Bátor, Horváth Zoltán, Beresnyák Gyula, Pető Dániel, Bata Vince, Novák Ferenc, Denk Zoltán. Edző: Zalánki Gábor

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában