Labdarúgás

5 órája

FC Hatvan: szomorú sors jut idén a hölgyeknek

Az éllovas vendégjátéka hétgólos győzelmet hozott a segreghajtó otthonában a női NB II. Keleti csoportjnak 6. fordulójában.

Heol.hu

Az összefogás és az összetartás korábban nagy erőssége volt a gárdának

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

FC HATVAN–VASAS KUBALA AKADÉMIA 0–7 (0–3)

Hatvan, Népkert Sporttelep. V.: Végh Ferenc (Ráczkövi Á., Dovicsin M.).
HATVAN: Erdélyi B. – Huncsik A., Barnoki V., Almási D., Kresák L., Borkó A., Tóth M., Balázs Sz., Révész L., Silyéné Bartha O., Molnár A. Edző: Bánföldi Zoltán.
VASAS: Siska B. – Hegedűs K. (Gábor B., 46.), Buncsák R. (Trunszka L., 46.), Lőrincz-Rainiss R. (Hajagos-Tóth E., 46.), Rabatin Zs. (Ivády P., 46.), Bakó F. (Kovács Sz., 46.), Kardos D., Lőrincz-Rainiss L. (Tizmár N., 46.), Szabó R. (Hámori R., 46.), Biros K., Cavicchiolo S. Edző: Hámori Ferenc.

A csere nélkül kiálló hatvaniak a listavezetővel szemben sem számíthattak sok jóra. A tudásbeli különbség az eredményben is megmutatkozott, ezzel együtt kijár az elismerés a hazaiaknak, mert a szűkös kerettel rendelkező gárda tagja ezen a meccsen is odatették magukat. Az más kérdés, hogy ez mire elegendő ebben a mezőnyben, amelynek utolsó helyén állnak a Zagyva-pariak egy rúgott és 63 kapott góllal, pont nélkül.

GÓL: Lőrincz-Rainiss R. (12.), Bakó F. (20.), Kardos D. (24., 60.), Cavicchiolo S. (80., 86.), Trunszka L. (88.).

A Keleti csoport állása 
Forrás:  Beküldött fotó

KÖVETKEZIK: Salgótarjáni VSE–FC Hatvan, Somoskőújfalu, október 19., szombat, 11.00.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában